Social eating i Oslo
Det er mange måter å innta et måltid på. I Norge spiser vi ofte hver vår forrett, hovedrett og dessert når vi er ute med en gruppe mennesker for et måltid. Slik er det ikke alle andre steder i verden. Spanjoler har sin tapas, og kineserne har konseptet D im sum. I begge disse tilfellene får man servert en rekke småretter som man gjerne deler med andre ved samme bord. Slik får alle prøvd litt forskjellig fra menyen og det er en flott måte å få i gang samtalen på.
Māhāyana Asian Dining mener social eating konseptet er interessant og har derfor satt sammen flere retter det enkelt går an å dele. Ved vår restaurant midt i Oslo kan du prøve en rekke retter basert på det asiatiske kjøkken. Lokalene er store og det er rom for selskaper av både liten og stor størrelse. Vår Dim Sum Combo er et populært valg om man vil smake på litt av alt. Her får du fem forskjellige typer kinesisk tapas i form av vårrull, Ha Gau, Siu Mai, Kow Choi Gau og Tja Fan Koh. Disse rettene serveres med sennepsaus, søt chillisaus og en soya chillisaus.